HUURDERSVERENIGING

DE DEELMACHT

Aa en Hunze

Wie zijn wij?

Willemien Hoving - Voorzitter

Willemien Hoving geeft als voorzitter leiding aan de club. Als voormalig middenstandster uit Rolde was ze voorzitster van de middenstandsvereniging Rolde. Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van WMO aangelegenheden en kwesties rondom Zorg en Welzijn. Zij  houdt zich daarom bezig met het onderdeel Zorg- en Welzijnsvoorzieningen binnen het Sociaal Domein. Willemien woont in Gieten.

Email: info@dedeelmacht.nl
Telefoon: 0592 – 820790

Vacature - Secretaris

Voor de functie van secretaris zijn we op zoek naar een geschikt persoon. 
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met onze voorzitter Willemien Hoving.

Email: info@dedeelmacht.nl

Adriaan de Ruiter - Penningmeester

62 jaar jong. Van 1973 tot 2014 werkzaam geweest in modedetailhandel, waarvan bijna 30 jaar als zelfstandige. Getrouwd met Marjet, 2 kinderen van 40 en 36 jaar en 5 prachtige kleinkinderen. 
Sinds 2014 vrijwilliger bij kind centrum de Marke te Gieten, met heel veel plezier doe ik daar lichte onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Elke vrijdagmiddag ben ik aan het knutselen/timmeren met de kinderen van groep 1 t/m 8. 
Hobby’s: onder andere houtbewerking, uren wandelen met de hond en appeltaarten bakken, heerlijk!

Email: penningmeester@dedeelmacht.nl

Hans Schipper - Bestuurslid

Ik ben Hans Schipper en woon al sinds 1986 in Gieten.
Ik ben werkzaam geweest bij IVM in Coevorden. De eerste jaren was het een klein bedrijfje met 10 werknemers en door hard en soms te hard werken is het uitgegroeid tot 150 werknemers. Ik werd veel verhuurd aan brandweerkorpsen door heel Nederland, maar ook daarbuiten. Later ben ik bij de NAM geplaatst en heb toen mijn 50 werkjaren volgemaakt. Toen ik 65 werd stond ik met m’n rug tegen de muur. Wat nu met de huur en andere regelingen?! De Volmacht heeft ons toen heel goed geholpen met huursubsidie en andere regelingen. Nu ik eindelijk een beetje rust heb wil ik me inzetten voor de Deelmacht helpen. Vandaar deze stap!

Harrie van der Heide - Bestuurslid

Ik ben Harrie van der Heide, ben 67 jaar en woon sinds 1994 in Gasselternijveen. Ik ben medeoprichter geweest van de Deelmacht, maar na 22 jaar vond ik dat er tijd was voor verfrissing in het bestuur. Een tijdje geleden zag ik een advertentie in de krant dat er te weinig bestuurders waren en dacht dat zou zonde zijn dat de Deelmacht verdwijnt. Daarom heb ik me weer opgegeven als bestuurslid.

Jan Joustra - Bestuurslid

Ik ben 67 jaar en werkzaam geweest de laatste 28 jaar op een sociale werkplaats in Dokkum (Dokwurk). De eerste 14 jaar als Havenmeester in de gemeente Noord Oost Friesland en daarna op de werkplaats zelf en werd regelmatig gedetacheerd naar andere instellingen zoals bij het provinciehuis in Friesland . We zijn, sinds onze pensionering zo’n 10 jaar geleden, nu woonachtig in het mooie Rolde en geen spijt dat wij zijn verhuisd naar deze omgeving. Wij zijn veel aan het wandelen en fietsen.

Mijn hobby’s zijn natuurfotografie van vogels en ik bouw zelf nog radiografisch bestuurbare vrachtwagens waar wij met onze club (NNMG) naar demo’s gaan door Noord Nederland.

Ben in het bestuur van De Deelmacht gegaan omdat ik graag wat voor de mensen wil betekenen en dingen wil oplossen als er problemen zijn, en omdat er tekort is aan bestuursleden.

Ingrid Tamming - Bestuurslid

Hallo, ik ben Ingrid Tamming, 59 jaar, ik woon sinds 2016 in Rolde. Ik heb 35 jaar in de mode detailhandel gewerkt als verkoopster, assistent bedrijfsleider en als bedrijfsleider en heb in 2012 m’n diploma doktersassistente gehaald.

Ik heb 2 kinderen, een zoon die sinds 2 jaar in Berlijn woont en een dochter in Groningen.
Zelf woon ik nu met mijn hond en 2 katten met veel plezier in Rolde.