HUURDERSVERENIGING

DE DEELMACHT

Aa en Hunze

Wie zijn wij?

Willemien Hoving - Voorzitter

Willemien Hoving geeft als voorzitter leiding aan de club. Als voormalig middenstandster uit Rolde was ze voorzitster van de middenstandsvereniging Rolde. Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van WMO aangelegenheden en kwesties rondom Zorg en Welzijn. Zij  houdt zich daarom bezig met het onderdeel Zorg- en Welzijnsvoorzieningen binnen het Sociaal Domein. Willemien woont in Gieten.

Email: info@dedeelmacht.nl
Telefoon: 0592 – 820790

Vacature - Secretaris

Voor de functie van secretaris zijn we op zoek naar een geschikt persoon. 
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met onze voorzitter Willemien Hoving.

Email: info@dedeelmacht.nl

Adriaan de Ruiter - Penningmeester

62 jaar jong. Van 1973 tot 2014 werkzaam geweest in modedetailhandel, waarvan bijna 30 jaar als zelfstandige. Getrouwd met Marjet, 2 kinderen van 40 en 36 jaar en 5 prachtige kleinkinderen. 
Sinds 2014 vrijwilliger bij kind centrum de Marke te Gieten, met heel veel plezier doe ik daar lichte onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Elke vrijdagmiddag ben ik aan het knutselen/timmeren met de kinderen van groep 1 t/m 8. 
Hobby’s: onder andere houtbewerking, uren wandelen met de hond en appeltaarten bakken, heerlijk!

Email: penningmeester@dedeelmacht.nl

Hans Schipper - Bestuurslid

Ik ben Hans Schipper en woon al sinds 1986 in Gieten.
Ik ben werkzaam geweest bij IVM in Coevorden. De eerste jaren was het een klein bedrijfje met 10 werknemers en door hard en soms te hard werken is het uitgegroeid tot 150 werknemers. Ik werd veel verhuurd aan brandweerkorpsen door heel Nederland, maar ook daarbuiten. Later ben ik bij de NAM geplaatst en heb toen mijn 50 werkjaren volgemaakt. Toen ik 65 werd stond ik met m’n rug tegen de muur. Wat nu met de huur en andere regelingen?! De Volmacht heeft ons toen heel goed geholpen met huursubsidie en andere regelingen. Nu ik eindelijk een beetje rust heb wil ik me inzetten voor de Deelmacht helpen. Vandaar deze stap!

Vacature - Bestuurslid

Voor de functie van algemeen bestuurslid zijn we op zoek naar jou! 
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met onze voorzitter Willemien Hoving.

Email: info@dedeelmacht.nl