HUURDERSVERENIGING

DE DEELMACHT

Aa en Hunze

Wie zijn wij?

Willemien Hoving - Voorzitter

Willemien Hoving geeft als voorzitter leiding aan de club. Als voormalig middenstandster uit Rolde was ze voorzitster van de middenstandsvereniging Rolde. Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van WMO aangelegenheden en kwesties rondom Zorg en Welzijn. Zij  houdt zich daarom bezig met het onderdeel Zorg- en Welzijnsvoorzieningen binnen het Sociaal Domein. Willemien woont in Gieten.

Email: willemien@dedeelmacht.nl
Telefoon: 0592 – 820790

Vacature - Secretaris

Voor de functie van secretaris zijn we op zoek naar een geschikt persoon. 
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met onze voorzitter Willemien Hoving.

Email: willemien@dedeelmacht.nl

Willy van Solkema - Penningmeester

Willy van Solkema is in december 2017 bestuurslid geworden en per januari 2020 penningmeester. Hiervoor had ze al ervaring als penningmeester bij diverse andere organisaties opgedaan. Zij is maatschappelijk een zeer bewogen mens (o.a. jeugdhulpverlening, trauma hulpverlening aan gezinnen). Na haar pensionering begon het te kriebelen en ze koos ervoor om haar maatschappelijke betrokkenheid nu in te zetten voor de huurders van De Volmacht. Willy woont in Gasselternijveen.

Email: willy@dedeelmacht.nl

Adriaan de Ruiter - Bestuurslid

62 jaar jong. Van 1973 tot 2014 werkzaam geweest in modedetailhandel, waarvan bijna 30 jaar als zelfstandige. Getrouwd met Marjet, 2 kinderen van 40 en 36 jaar en 5 prachtige kleinkinderen. 
Sinds 2014 vrijwilliger bij kind centrum de Marke te Gieten, met heel veel plezier doe ik daar lichte onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Elke vrijdagmiddag ben ik aan het knutselen/timmeren met de kinderen van groep 1 t/m 8. 
Hobby’s: onder andere houtbewerking, uren wandelen met de hond en appeltaarten bakken, heerlijk!