HUURDERSVERENIGING

DE DEELMACHT

Aa en Hunze

Verduurzaming

Zonnepanelen voor huurders

Huurders hebben de mogelijkheid om tegen huurverhoging een pv-installatie met 3 zonnepanelen te laten plaatsen.

Rendement en besparing
Deze installatie zal naar verwachting een rendement geven van ca. 875 kWh per jaar. Dit zal u op uw elektraverbruik een besparing  opleveren van ca. € 210,– per jaar. Dit is een aanname op basis van de huidige gemiddelde energieprijzen en leveringsvoorwaarden in 2016 (24 cent per kWh).

Huurverhoging
Wij vragen voor de installatie van 3 panelen een huurverhoging van € 8,50 per maand, hetgeen onderdeel uitmaakt van de netto (kale) huurprijs waarop jaarlijks de huurverhoging van toepassing is.

Belangstelling?
Lees verder op de site van De Volmacht, waar ook het aanmeldformulier te vinden is.


Elektrisch koken

Op dit moment zijn de meeste huurwoningen standaard voorzien van een gasaansluiting om te koken. In het kader van duurzaamheid krijgen wij steeds vaker het verzoek van huurders of De Volmacht een elektrische kookaansluiting kan aanleggen in de woning.

Op dit moment wordt een aansluiting voor elektrisch koken bij De Volmacht standaard toegepast bij nieuwbouw, verduurzamingsprojecten en in het keukenbeleid.

In het kader van duurzaamheid is het vanaf 1 januari 2022 mogelijk, op individueel verzoek een  aansluiting voor elektrisch koken te laten aanbrengen in de woning. 

Interesse?
Meer informatie en aanmelden gaat via de website van De Volmacht.